Vrijwilligersvacature: EventmanagerVacature

door | mei 16, 2024 | Niet gecategoriseerd | 0 Reacties

Wij zijn bezig met team uitbreiding bij Agenda 2029 ☺ Wij zijn op zoek naar een eventmanager! 1 x per maand zullen we een RPG-(Ondernemers) Café gaan houden. Wat is een RPG? Klik hier. Wat is RPG- (ondernemers) Cafe? Bij RPG-cafe (in de huidige vorm) is er eerst korte RPG-talk ( lezing ) van initiatiefnemer Katie Janssen. Daarin wordt het gedachtegoed aangereikt en alle RPG’s toegelicht. Daarna worden de RPG’s geclusterd en gaan we in kleine groepjes brainstormen over uiteenlopende onderwerpen binnen de RPG’s. Met vaak de kernvraag: hoe kan jij het volle potentieel van jouw project realiseren? Iedereen is hierbij welkom. Bij de ondernemers editie is er vooral de focus op ondernemers.
Deze events houden we door het hele land. Daar komt wat organisatie bij kijken! Spreekt jou dat aan? Kom ons team versterken! Mail naar info@agenda2029.nl met onderwerp: eventmanager. We worden vaak benaderd door allerlei organisatoren en locaties. Jouw werkzaamheden bestaan uit het contact opnemen en onderhouden met de locatie en het meehelpen bij het opzetten van het evenement.

Jij :
-Hebt aantoonbare ervaring met het organiseren van events;
-Bent hier 4 à 5 uur per week voor beschikbaar
-Wordt net zo blij als wij van Agenda 2029!

Wij:
-Bieden een vergoeding in overleg per event;
-Zijn heel blij met versterking.

Pre:
-Als je in het bezit bent van een auto
-Als je van (vegan) bitterballen houdt, we vergaderen soms in een café 😉

We horen graag van je!

Deel dit bericht

Zo help je ons mee aan het verspreiden van onze missie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten