Over ons

Initiatiefnemer

Katie Janssen

Katie Janssen is initiatiefnemer van Agenda 2029. Zij studeerde Bèta-Gamma (een brede bachelor waarin vraagstukken vanuit meerdere disciplines worden benaderd ) met de major ecologie. Vervolgens deed ze de master Culturele en Sociale Antropologie. Beide aan de Universiteit van Amsterdam. Gedurende haar studententijd was ze actief in het politieke domein. Daaropvolgend verdiepte ze zich steeds meer in de fundamenten waarop onze cultuur stoelt. Ze ondervond hoe groot de invloed is van deze (vaak onderbelichte) fundamenten op onze manier van leven. Deze verdieping resulteerde in Agenda 2029.

Andere betrokkenen

Robbert Clignett

Robbert Clignett is net afgestudeerd aan de Nederlandse Filmacademie, in de vakrichting montage. Robbert wilt documentaires monteren en regisseren die mensen aan het denken zetten en inspireren om tot menswaardige samenleving te komen. Robbert is lid van de klankbordgroep. Daarnaast bestaat Robbert’s inbreng uit praktische tips om de agenda in de wereld te zetten en inhoudelijke input.

Isa Baas

Isa Baas heeft een brede bachelor Liberal Arts and Sciences gedaan en doet nu de master Applied Ethics in Zweden. Ze is goed met (filosofische) argumenten en
probeert die in te zetten voor een waardevolle en vrije wereld. Isa is lid van de klankbordgroep en tekst editor van de (vertaalde) website teksten.