Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

RPG Café

januari 14 @ 14:00 - 18:00

RPG Café Agenda 2029

Op zondagmiddag 14 januari is ons eerste RPG-Café van 2024! (Let op het is dus een andere datum dan onze eerdere save the date die we op Telegram gedeeld hadden.) Ben jij er ook bij? 🙂 ✨🥂

Kom je ook samen een goed begin maken voor het komende jaar? Een jaar waar we weer veel met elkaar kunnen verbinden en samen kunnen gaan co-creëren. Deze middag bestaat uit een lezing van Katie Janssen (initiatiefnemer), waarin zij het gedachtegoed van Agenda 2029 met jullie zal delen. Daarna volgt een interactief gedeelte. We gaan in groepjes brainstormen over hoe de wereld er in 2029 uit kan gaan zien. Kom je ook? Wij hopen je 14 januari te zien!

Ben je er bij? Meld je dan hieronder aan.  Het programma
  Ontvangst om 14:00u, start programma om 14:30u.
  Einde programma om 17:00u en tot 18:00u is er ruimte om te borrelen.

  Toegangsprijs:
  Basic: €12,50
  In the flow: €20,29
  Abundance: €29,00

  We hebben drie verschillende prijzen, zo dat je kunt kiezen naar draagkracht wat bij jouw past. Graag aan de deur betalen. Liefst contant, maar je kunt ook betalen met een QR code.

  Koffie en thee inbegrepen. Andere drankjes voor eigen rekening.

  Locatie:
  Dit RPG-cafe vindt plaats in het mooie Antropia
  Ionagebouw, Hoofdstraat 8, 3972 LA Driebergen-Rijsenburg

  Bereikbaarheid:
  Kom je met het openbaar vervoer? Je vindt Antropia direct naast het station Driebergen-Zeist.
  Als je met de auto komt, navigeer dan naar P+R Station Driebergen-Zeist.

  Even wat extra achtergrond informatie: RPG staat voor de Realise Potential Goals. Wellicht was je al bekend met Agenda 2030 en de Sustainable Development Goals (SDG’s). Met Agenda 2029 hebben we 16 Realise Potential Goals. Bij Agenda 2029 hebben we niet schaarste, maar overvloed als fundament. We willen niet een samenleving vanuit top down, maar we willen bottom up verandering in de samenleving bewerkstelligen. Aangezien we uitgaan van overvloed hoeven we bijvoorbeeld geen genoegen te nemen met SDG 2 Zero Hunger, maar mogen we gaan voor RPG 2 ”Het meest vitale bordje eten op tafel”. Ook hoeven we geen genoegen te nemen met SDG 1. ”Geen armoede”, maar mogen we streven  naar een samenleving waar de in waarachtige vrijheid samen leven vanuit onze gracht, zodoende RPG 1: Vrije, en krachtige individuen. Kortom, we hoeven niet langer te overleven. Maar mogen gaan leven. Het volledige potentieel realiseren.

  Houd onze sociale media kanalen in de gaten!
  Telegram
  Instagram
  LinkedIn

  We zien jou graag de 14e! ✨🥂

  Gegevens

  Datum:
  januari 14
  Tijd:
  14:00 - 18:00

  Locatie

  Hoofdstraat 8, 3972 LA Driebergen-Rijsenburg